services

Interim

Tijdelijk meer projecten? Je vaste recruiter met verlof? Een vast vacature voor recruiter die nog niet is ingevuld?  Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt. In de meer dan 10 jaar dat ik werk heb ik voor zowel grote als kleine organisaties gewerkt, in verschillende teams en met verschillende applicant tracking systems. Ik ben direct inzetbaar op ieder project.  Dit betekent dat je de zekerheid hebt dat er geen gaten vallen en jij de belofte aan je klanten kunt waarmaken.

Consultancy

Je hebt een succesvol bedrijf maar om voor te blijven op je concurrentie is Recruitment van cruciaal belang. Helaas verloopt dit nog niet zoals je wil. Je kunt de talenten die je zoekt niet vinden of je hebt ze nog niet kunnen verleiden om bij je te komen werken. We kijken samen hoe de situatie nu is en hoe deze zou moeten zijn. Vervolgens voeren we acties door die direct impact hebben en resulteren in een beter resultaat.

Werving en selectie

Je recruitmentproces staat, het managen van het proces verloopt goed maar het sourcen van talent schiet er wel eens bij in. Zonde want de eerste stap is uiteindelijk om kandidaten te verleiden om op gesprek te komen. Werving en selectie is dan een ideale oplossing. We plannen een intake en op basis van de afspraken benader ik kandidaten. Is een kandidaat enthousiast dan doe ik al een eerste intake zodat jij als klant zo min mogelijk tijd kwijt bent en binnen korte tijd het proces kan afronden.